BlackSolar solarpanels zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen: Altijd verzekerd van schone stroom onderweg

Een zonnepaneel vormt de ideale oplossing om de stroomvoorziening op de camper, boot of caravan op duurzame wijze te regelen. De innovatieve zonnepanelen van NDS garanderen een zeer hoge opbrengst in schone energie. Deze krachtige hoogwaardige systemen zijn vervaardigd volgens de laatste innovaties en bieden een optimaal energiebeheer op al uw reizen.

Een zonnepaneel is een investering dat vrijheid geeft

Het gebruik van zonne-energie biedt ook uitkomst als netstroom niet aanwezig is op uw bestemming. Een zonnepaneel is dan ook een prima extra aanvulling op de normale stroomlevering. Zo kunt u langere tijd onderweg zijn en bent u overal verzekerd van gratis stroom. De zonnepanelen kunnen gekoppeld worden aan diverse soorten accu’s. Kies daarvoor dan wel juiste acculader, omvormer en laadregelaar, zoals de Suncontrol van NDS.

NDS heeft een uitgebreid pallet van zonnepanelen in het assortiment. Een uitgebreide uitleg per paneel vindt u op de onderliggende productpagina’s

De hoogste kwaliteit zonnepanelen:

Belangrijk om te vermelden is wel het feit dat NDS zonnepanelen niet standaard geïmporteerde panelen zijn met een merksticker erop, zoals meestal in de markt te vinden is. Voor NDS zonnepanelen worden enkel de hoogste kwaliteit cellen gebruikt, zodat u ook op lange termijn gegarandeerd bent van de werking van de panelen. Daarnaast is het design met de ingebouwde montagesteunen erg efficiënt en zorgt ervoor dat een zonnepaneel zeer makkelijk en snel te monteren is.

Alle zonnepanelen van NDS zijn uiteraard daglichtpanelen, wat betekent dat ze ook al met weinig zonlicht stroom produceren.

SOLENERGY

SolEnergy Camper Caravan Boot Zonnepaneel

Standaard lijn zonnepanelen van NDS. Inclusief montagesteunen en kabel. Ook verkrijgbaar als KIT, dus inclusief omvormer (suncontrol)solenergy-geintergreerde-montagesteunen en dakdoorvoer.

Klik hier om verder te gaan naar het assortiment SOLENERGY panelen.

BLACKSOLABlacksolar Camper Caravan Boot ZonnepaneelR – Zwarte zonnepanelen

Behalve het feit dat deze panelen er wel ontzetten mooi uitzien op het dak van uw recreatievoertuig, vangen zwarte panelen ook meer zonlicht op en produceren daardoor meer energie. Met MPPT regelaar kan dit zelfs tot 25% extra schelen tov standaard panelen (met MPPT regelaar)

Via deze link vindt u de SOLENERGY en BLACKSOLARPANELEN

Flexibele zonnepanelenflexibele zonnepanelen flexibel zonnepaneel

Flexibele panelen zijn ideaal waar u geen standaard panelen kwijt kunt door bijvoorbeeld rond aflopende daken of op boten. Flexibele panelen zijn er in vele kwaliteiten op de markt. De panelen van NDS maken gebruik van SUNPOWER cellen. Dit zijn de beste cellen verkrijgbaar in de markt. U bent hierdoor gegarandeerd van de langste levensduur mogelijk.

Klik hier om verder te gaan naar het assortiment Flexibele panelen.

MPPT regelaar

Om het optimale rendement uit uw zonnepanelen te verkrijgen adviseren we u bij uw zonnepaneel een MPPT regelaar aan te schaffen. (NDS levert ook KITS met MPPT regelaar inclusief) MPPT regelaars geven namelijk een extra rendement wat kan oplopen tot 40% (het percentage is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het aantal cellen op een zonnepaneel, zonlicht en waar u op vakantie bent. Alhoewel een MPPT regelaar altijd interessanter is dan een gewone regelaar, aangezien het prijsverschil bij NDS tussen deze types niet zo groot is, heeft een MPPT regelaar het meeste extra effect bij koudere weersomstandigheden. In Spanje zult u dus minder efficiëntievoordeel ondervinden, dan in Nederland of Scandinavië.

Via deze link gaat u direct naar de NDS MPPT regelaar voor zonnepanelen.